Loading...
 
 
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    24 Jan 2023

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    14 Nov 2022
    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 και ασχολήθηκε με 19 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:
     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    06 Sep 2022

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 1η Σεπτεμβρίου 2022 και ασχολήθηκε με 19 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    10 Jun 2022

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 6 Ιουνίου 2022 και ασχολήθηκε με 18 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    05 Apr 2022

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 23 Μαρτίου 2022 και ασχολήθηκε με 17 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    08 Mar 2022

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 23 Φεβρουαρίου 2022 και ασχολήθηκε με 15  θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    24 Jan 2022

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 20 Ιανουαρίου 2022 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    09 Nov 2021

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 25 Οκτωβρίου 2021 και ασχολήθηκε με 16 θέματα. Στις 19 Οκτωβρίου 2021 συνεδρίασε η επιτροπή προγράμματος του 30ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    28 Sep 2021

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ασχολήθηκε με 23 θέματα. Στις 21 Σεπτεμβρίου 2021 συνεδρίασε η επιτροπή προγράμματος του 30ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    28 Jul 2021
    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 15 Ιουλίου 2021 και ασχολήθηκε με 16 θέματα. Στις 20 Ιουλίου 2021 συνεδρίασε η επιτροπή προγράμματος του 30ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.
     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    23 Jun 2021

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 17 Ιουνίου 2021 και ασχολήθηκε  με 20 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

     
  • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
    10 May 2021

    Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ

    Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 23 Απριλίου 2021 και ασχολήθηκε  με 20 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

     
26 Αντικείμενα. Σελίδα 2/3
1 2 3
 
© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne