Loading...
 
 
 •  
 • ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
  12 Φεβ 2021
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σας ενημερώνει ότι το νοσοκομείο της Κέρκυρας έχει γιατρό νευρολόγο που έχει επιληφθεί του ιατρικού θέματος της νοσηλεύτριας.
  Σχετικά με τα σημερινά τηλεφωνήματα συναδέλφων νευρολόγων προς την ΕΠΕ, η εταιρεία δηλώνει ότι δεν έχει καμία ευθύνη για τα γραφόμενα σχετικά με το περιστατικό και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους γιατρούς του νοσοκομείου της Κέρκυρας.


   
 • ΕΣΥ
  12 Φεβ 2021

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία αισθάνεται βαθύτατη ικανοποίηση για την ενίσχυση των κλινικών του ΕΣΥ με Πνευμονολόγους.

  Θεωρεί δε υποχρέωσή της να τονίσει ότι με πρωτοβουλία του τέως προέδρου της εταιρείας Σπύρου Ζακυνθινού έγινε διαβούλευση του τότε ΔΣ με τους διευθυντές των πνευμονολογικών κλινικών ανά την επικράτεια. Ακολούθησε  συνάντηση του κ. Ζακυνθινού με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον Μάιο του 2020, στην οποία προτάθηκε το στρατηγικό σχέδιο της ΕΠΕ για την ενίσχυση των πνευμονολογικών κλινικών, που είναι κατά κύριο μέρος αυτό που ανακοινώθηκε χτες στις προκηρύξεις.

  Για την παραπάνω συνάντηση και τον στρατηγικό σχεδιασμό υπάρχει το με ΑΠ.4834/4.5.2020 σχετικό έγγραφο της ΕΠΕ.

  Η ΕΠΕ θα συνεχίσει να ζητά την ενίσχυση του ΕΣΥ σε όλες τις βαθμίδες του με Πνευμονολόγους και να υποστηρίζει την ίδρυση Πνευμονολογικών κλινικών σε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, ιδίως στην Αττική και την Θεσσαλονίκη.

   

   
 • ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ
  10 Φεβ 2021
  Το ΔΣ της ΕΠΕ εκφράζει τη θλίψη του για τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου Πνευμονολόγου Αποστόλη Μανιά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αντί στεφάνου το ΔΣ αποφάσισε να δωρίσει στη μνήμη του το ποσό των 300€ στα παιδικά χωριά SOS.
   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  10 Φεβ 2021

  Με το μήνυμα "Είναι στο χέρι σου να σώσεις τα πνευμόνια σου! Εμβολιάσου!" η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία ενεργοποιεί την ενημερωτική της καμπάνια για τον εμβολιασμό. 

  Ακούστε εδώ το Ραδιοφωνικό σπότ

  ακολουθεί το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  05 Ιαν 2021

  Η Ομάδα Διακοπής Καπνίσματος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας σας ενημερώνει σχετικά με τις νέες ημερομηνίες του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου για τους Επαγγελματίες της Υγείας στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για την Oργάνωση Ιατρείων Διακοπής Καπνίσματος.

  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 – 13 Φεβρουαρίου 2021 (live αναμετάδοση μέσω διαδικτύου) 

  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 
  Αναλυτικά το Πρόγραμμα ΕΔΩ

   
 • 08 Φεβ 2021

  Σας ενημερώνουμε ότι οι παρουσιάσεις των ομιλητών του 29ου Πανελλήνιου Πνευμονολογικού Συνεδρίου είναι πλέον διαθέσιμες στη πλατφόρμα του Συνεδρίου για on demand παρακολούθηση.
  Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες και δεν είχαν κάνει εγγραφή στο απερχόμενο Συνέδριο μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας το παρακάτω lnk:

  https://afea.eventsair.com/29o-panellhnio-pneymonologiko-synedrio/registeronline

   
 • 02 Φεβ 2021

  Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 θα διεξαχθεί το δεύτερο μάθημα της Ενότητας «Απεικόνιση Θώρακα», του κύκλου εκπαιδευτικών μαθημάτων της ΕΠΕ.

   
 • 04 Φεβ 2021
  Η ERS ανακοίνωσε την έναρξη των εγγραφών  για το επερχόμενο Virtual School σχετικά με τις διάμεσες πνευμονοπάθειες.
  Το διαδικτυακό μάθημα θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως 19 Μαρτίου 2021. 
  Για την εγγραφή σας ακολουθείστε το παρακάτω link:

  https://www.ersnet.org/events/virtual-school-on-interstitial-lung-diseases/

   
 • 04 Φεβ 2021

  Η  ΕΠΕ αισθάνεται βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του συναδέλφου Πρόδρομου Παπαϊωάνου. Ο Πρόδρομος Παπαϊωάννου ήταν ένας  εξαιρετικός συνάδελφος πάντα  χαμογελαστός  που έδωσε μια άνιση μάχη  με  αξιοπρέπεια. Αιώνια η μνήμη του και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η ΕΠΕ θα καταθέσει  αντί στεφάνου 300ευρώ  στο Χαμόγελο του Παιδιού.

   
 • 04 Φεβ 2021

  Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) εστιάζει στη σημασία του προσυμπτωματικού ελέγχου για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του πνεύμονα. Στο πλαίσιο αυτό για το 2021, προγραμματίζει ένα σύνολο στοχευμένων ενημερωτικών δράσεων για το ευρύ κοινό, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του, αναφορικά με την αξία του προσυμπτωματικού ελέγχου στην έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του πνεύμονα.

   
 • 01 Φεβ 2021

   Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού επιθυμεί την άμεση κάλυψη δύο θέσεων Πνευμονολόγων στην Πνευμονολογική Κλινική του Νοσοκομείου. Οι θέσεις είναι μόνιμες και δεν αφορούν  μόνο την περίοδο της πανδημίας.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα δικαιολογητικά καθώς και τις προϋποθέσεις πρόσληψης , μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Γεωργία Γρηγοροπούλου, Υπεύθυνη Πνευμονολογικής Κλινικής Γεν. Νοσοκομείου Λεμεσού Εντατικολόγος/ Πνευμονολόγος στο τηλ. 0035799663420.
   
154 Αντικείμενα. Σελίδα 7/13
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 
© 2021 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne