Loading...
 
 
Πρόσκληση συμμετοχής στο ATS 2024 International Conference
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
21 Dec 2023
Σας  ενημερώνουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία συνεχίζει το  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με στόχο την παρακολούθηση διεθνών συνεδρίων και την παρουσίαση των σημαντικότερων επιστημονικών ανακοινώσεων (Highlights).

Στα πλαίσια αυτά καλεί τους  Έλληνες Πνευμονολόγους/Μέλη της ΕΠΕ,  ηλικίας κάτω των  45 ετών που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή για την δωρεάν παρακολούθηση του ATS 2024 International Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 17-22 Μαΐου 2024 στο San Diego, CA.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχει μία ομάδα 5 πνευμονολόγων,  η οποία θα έχει την υποχρέωση ενεργού παρακολούθησης  και δημιουργίας  του απαραίτητου ηλεκτρονικού ή/και έντυπου υλικού με θέμα: "Τι νεότερο ακούστηκε στο ATS  2024".

Τα θέματα που θα παρακολουθήσει  κάθε συμμετέχων  θα αφορούν στα νεότερα δεδομένα σε μία από τις παρακάτω ενότητες:

1. Αποφρακτικά νοσήματα του αναπνευστικού

2. Διάμεσα Νοσήματα

3. Λοιμώξεις- Φυματίωση-COVID

4. Επεμβατική πνευμονολογία και Καρκίνος Πνεύμονα

5. Πνευμονική κυκλοφορία – Ύπνος

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε ένα σύντομο βιογραφικό -το πολύ μιας σελίδας-  στο οποίο θα καταγράφεται η ερευνητική σας δραστηριότητα  (κάτοχος διδακτορικού,  αριθμός δημοσιεύσεων PUBMED, παρουσιάσεις σε διεθνή συνέδρια).

E-mail αποστολής βιογραφικών: edu@hts.org.gr

*Δεν έχουν δικαίωμα δήλωσης συμμετοχής όσοι είχαν επιλεγεί και συμμετείχαν στο ATS 2023 καθώς και στο ERS Congress  2023.

 

Προθεσμία δηλώσεων μέχρι την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΕ θα αξιολογήσει  τις  αιτήσεις  και θα  προχωρήσει στην επιλογή και έγκριση των συμμετοχών.

Για την συμμετοχή στο ATS 2024 International Conference θα καλυφθούν εκ μέρους της ΕΠΕ η εγγραφή στο συνέδριο,  καθώς και η μετάβαση-διαμονή στο  ξενοδοχείο  .

 

**Μετά την επιστροφή από το συνέδριο οι συμμετέχοντες θα κληθούν να παρουσιάσουν ηλεκτρονικό ή/και έντυπο υλικό (παρουσιάσεις) στο πλαίσιο ειδικών επιστημονικών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα διαδικτυακά, ως μέρος  του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΠΕ.

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne