Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, μέσω της Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου και σε συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς υγείας και φυσικά τους Έλληνες Πνευμονολόγους πραγματοποίησε δράση προληπτικού χαρακτήρα για την προστασία & προαγωγή της υγείας του γενικού πληθυσμού σχετικά με τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο καθηγητής κ Κ. Συρίγος, Πρόεδρος του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Καρκίνου Πνεύμονα, που θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Ιουνίου 2023, προσφέρει 10 δωρεάν εγγραφές σε μέλη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας που ενδιαφέρονται για την Ογκολογία Θώρακος.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στα πλαίσια του εκπαιδευτικού της προγράμματος, θα πραγματοποιήσει διαδικτυακή εκδήλωση την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, κατά την διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν, από τους 5 Ιατρούς Πνευμονολόγους (& τον Συντονιστή) που επιχορηγήθηκαν από την ΕΠΕ να παρακολουθήσουν το ATS International Conference 2023, τα νεότερα δεδομένα στις παρακάτω ενότητες:
Όσοι Πνευμονολόγοι - Μέλη της ΕΠΕ είναι υποψήφιοι για τα Groups - Assemblies της ERS, παρακαλούμε να αποστείλουν τις υποψηφιότητές τους στην ΕΠΕ έως και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, με σκοπό να ενημερώσουμε τα μέλη μας για την υποστήριξή τους.
Από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 διεξήχθη στη Λίμνη Πλαστήρα, το 8ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης - Ημέρες Άσθματος 2023 "Νέοι Ορίζοντες στη διαχείριση του Άσθματος" της Ομάδας Εργασίας Βρογχικού Άσθματος της ΕΠΕ.
Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 και ασχολήθηκε με 14 θέματα. Αυτή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθεί το δεύτερο μάθημα της ενότητας «Ακτινολογία Θώρακος» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ