Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Επικαιροποίηση οδηγιών
διαχείρισης κατ' οίκον ασθενούς
ύποπτου ή επιβεβαιωμένου με COVID-19

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επικαιροποιεί
τις 
Oδηγίες διαχείρισης περιστατικού λοίμωξης
από COVID-19 κατ’ οίκον. 

Δείτε περισσότερα

Μαθήματα Επείγουσας Πνευμονολογίας
ακαδημαϊκού έτους 2021

Ο κύκλος μαθημάτων
"
Η Πνευμονολογία στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
αρχίζει το Σάββατο 15 Μαΐου και αποτελείται απο 4 ενότητες.

Δείτε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • 12 Απρ 2021
  H Ελληνική Εταιρεία Εκπαίδευσης στην Επεμβατική Πνευμονολογία, με τη συνεργασία της European Association for Bronchology and Interventional Pulmonology (EAB-IΡ), εγκαινιάζει στα πλαίσια της προετοιμασίας του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Επεμβατικής Πνευμονολογίας ECBIP2021, μια διεθνή σειρά διαδικτυακών τηλεοπτικών εκπομπών παρουσίασης κλινικών περιστατικών με βρογχοσκοπικό ενδιαφέρον και τίτλο "Bronchoscopy on air".
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  10 Απρ 2021

  Οι 10+1 πιο σημαντικές δράσεις του νέου ΔΣ το πρώτο εξάμηνο της θητείας του

   
 • 09 Απρ 2021
  Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Άσθματος η ΕΠΕ οργανώνει ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση για το κοινό με τίτλο: 
  "Ενημερώσου σωστά για το Άσθμα"
  την Τετάρτη 5 Μαΐου, στις 18.00
   
 • ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ
  09 Απρ 2021
  Mετά από ενημέρωση της Προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών  κας Θεοδωρίδου, παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις Οδηγίες προς τους  θεράποντες ιατρούς και τους  επικαιροποιημένους  Πίνακες Προτεραιοποίησης.
   
 • WEBINAR
  07 Απρ 2021

  Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) και το Ινστιτούτο Δια Βίου Εκπαίδευσης & Επαγγελματικής Ανάπτυξης Φαρμακοποιών (ΙΔΕΕΑΦ), σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ), έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε Διαδικτυακό Σεμινάριο με θέμα 
  «Αποφρακτικά νοσήματα αεραγωγών - Προσεγγίσεις»
  που θα διεξαχθεί σε ζωντανή μετάδοση την Τετάρτη 14 Απριλίου 2021, και ώρα 18:00 - 20:00.

   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  06 Απρ 2021
  Το 2002 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) όρισε την 6η Απριλίου ως παγκόσμια ημέρα φυσικής δραστηριότητας. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο, 5 εκατομμύρια θάνατοι παγκοσμίως οφείλονται σε έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, αφού τα μη δραστήρια άτομα παρουσιάζουν 20-30% μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου από οποιοδήποτε νόσημα. Η φυσική δραστηριότητα αναφέρεται σε κάθε μορφή κίνησης που μπορεί να παραχθεί σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, κατά την ενασχόληση στο σπίτι, στην εργασία ή στον ελεύθερο χρόνο του ατόμου και διακρίνεται σε χαμηλής, μέτριας και υψηλής έντασης.
   
191 Αντικείμενα. Σελίδα 12/32
 
 • 12 Μάι 2021
  Η Ομάδα Υπεζωκότα και η ΕΠΕ αποχαιρετούν σήμερα με μεγάλη θλίψη έναν από τους σημαντικότερους Πνευμονολόγους παγκοσμίως, τον καθηγητή Richard W. Light.
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  12 Μάι 2021

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, τιμά το έργο των Νοσηλευτών που δίνουν καθημερινά ένα μεγάλο αγώνα σε όλες τις βαθμίδες υγείας. Η συνεργασία των Ελλήνων Πνευμονολόγων με τους Νοσηλευτές κατά την διάρκεια της πανδημίας βασιζόταν και θα βασίζεται στη σημαντική και διαρκή συνεισφορά και των δύο πλευρών στο σύστημα υγείας.

   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  10 Μάι 2021

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 23 Απριλίου 2021 και ασχολήθηκε  με 20 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

   
 •  
 • WEBINAR ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  07 Μάι 2021

  H Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία οργανώνει την Τετάρτη 12 Μαϊου στις 7.30μ.μ. διαδικτυακό σεμινάριο, webinar με τίτλο "COVID-19 ένα χρόνο μετά - Καθημερινές προκλήσεις". Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω zoom.

   
 • WEBINAR
  06 Μάι 2021

  H Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία οργανώνει την Τετάρτη 12 Μαϊου στις 7.30μ.μ. διαδικτυακό σεμινάριο, webinar με τίτλο "COVID-19 ένα χρόνο μετά - Καθημερινές προκλήσεις" με τη συμμετοχή διακεκεριμένων καθηγητών που θα μιλήσουν για τις καθημερινές προκλήσεις αντιμετώπισης ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας.

  Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω zoom

  Τελικό πρόγραμμα και λεπτομέρειες σύνδεσης θα έχετε σύντομα

   
185 Αντικείμενα. Σελίδα 7/31
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2021 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne