Loading...
 
 
Κάλυψη 5 εγγραφών για το σεμινάριο "Lung US, Pleural Procedures and Thoracoscopy Course", 4-6 Ιουλίου 2024 ΝΝΘΑ "Σωτηρία"
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
01 Feb 2024

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Μονάδα Επεμβατικής Πνευμονολογίας της Α΄ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, η ΗΤΑΙΡ και η European Association for Bronchology and Interventional Pulmonology (EABIP) σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργανώνουν το  πρώτο Διεθνές  "Lung US, Pleural Procedures and Thoracoscopy Course", το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4-6 Ιουλίου 2024 στο Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επιχορηγεί την εγγραφή 5 Ελλήνων Πνευμονολόγων (μελών ΕΠΕ) με σκοπό την παρακολούθηση του σεμιναρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως το δηλώσουν στο email της εταιρείας edu@hts.org.gr , (να αποσταλούν στοιχεία επικοινωνίας και χώρος εργασίας).

Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος: Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

*Η τελευταία μέρα του Σεμιναρίου που περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση σε ζωικά μοντέλα, θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Πειραματικού Χειρουργείου της φαρμακευτικής εταιρείας και με την υποστήριξή της.

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne