Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 32ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 7– 10 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Η Ομάδα Εργασίας Βρογχικού Άσθματος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας διοργανώνει το 8ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης - Ημέρες Άσθματος 2023 με θέμα «Νέοι Ορίζοντες στη διαχείριση του Άσθματος» στις 20-22 Οκτωβρίου 2023 στο ξενοδοχείο KAZARMA στη Λίμνη Πλαστήρα.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 θα διεξαχθεί το τρίτο μάθημα της ενότητας «Επεμβατική Πνευμονολογία» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Η ΕΑΒΙΡ (European Association for Bronchoscopy and Interventional Pulmonology), σε συνεργασία με την ΗΤΑΙΡ και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργανώνει Σεμινάριο Επεμβατικής Βρογχοσκόπησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Ιουνίου 2023 στην Α' Πνευμονολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο ΝΝΘΑ "Η Σωτηρία" υπό την αιγίδα του Παν/μίου Αθηνών.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε για την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της Σχολής την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 15.00 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Σχολής.
Ενόψει του 31ου Πανελληνίου Πνευμονολογικού Συνεδρίου η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) διοργάνωσε Συνέντευξη Τύπου στην οποία τονίστηκε ότι οι Έλληνες πνευμονολόγοι είναι δίπλα στον ασθενή και στόχος τους είναι η βελτίωση της δημόσιας υγείας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όποιος επιθυμεί να κάνει την εγγραφή του στα Προσυνεδριακά Κλινικά Φροντιστήρια που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 και εφόσον έχει ήδη κάνει την εγγραφή του στο 31ο Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο μέσω φαρμακευτικής εταιρείας, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία στο email edu@hts.org.gr
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 15.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ