Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 & ώρα 10.00π.μ. στην ημερίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2023", η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις Ομάδες Εργασίας της ΕΠΕ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, αίθουσα Πέλλα-Μυκήνες, με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία υλοποιεί την ενημερωτική εκστρατεία «Η ζωή με την άγνωστη – γνωστή νόσο», μια καμπάνια για την Ιδιοπαθή Πνευμονική Ίνωση (ΙΠΙ), που εξελίσσεται και φέτος τον Σεπτέμβριο, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ΙΠΙ.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με χαρά σας παραθέτουμε το 3ο τεύχος του περιοδικού Pneumon.
Στο πλαίσιο του προγράμματος των εκπαιδευτικών μαθημάτων διαθωρακικού υπερήχου, σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας Νοσημάτων Υπεζωκότα της ΕΠΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί το 2ο μάθημα Διαθωρακικού Υπερήχου στην Πνευμονολογική Κλινική του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 θα διεξαχθεί το πέμπτο και τελευταίο μάθημα της ενότητας «Επεμβατική Πνευμονολογία» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ERS διοργανώνει διαδικτυακή εκπαίδευση με σκοπό την προετοιμασία για HERMES με παράλληλη στόχευση την ανασκόπηση της ειδικότητας με βάση το HERMES SYLLABUS.
Πληροφορίες & εγγραφές στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.ersnet.org/events/academy-of-adult-respiratory-medicine/
Karolinska Institutet is organizing EACCTB 2023 together with HTS and the course will be held in Athens, Greece, the 25-27th of October.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ