Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΠΕ- Έτους 2024

Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων περιόδου 
(Ιανουαρίου-Ιουνίου 2024)Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • 05 Sep 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας & το Πνευμονολογικό Τμήμα ΓΝ Χαλκίδας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εκπαιδευτικές Προσεγγίσεις στην Πνευμονολογία: Η Περιφέρεια στο επίκεντρο", την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Παλίρροια στη Χαλκίδα.

   
 • 15 Sep 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία προκηρύσσει ερευνητικές υποτροφίες. (Ο τελικός αριθμός τους θα εξαρτηθεί από τις χορηγίες).
  Η προκήρυξη αφορά Έλληνες Πνευμονολόγους (ειδικευμένους ή ειδικευόμενους) μέλη της ΕΠΕ, που εργάζονται στην Ελλάδα.
  Η Ερευνητική πρόταση πρέπει να αφορά κυρίως νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος, αλλά και επιπτώσεις άλλων νοσημάτων στο αναπνευστικό.
   
 • ERS
  05 Sep 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο ERS Congress 2023 που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο:

  “Hellenic Thoracic Society: Current activities and future challenges”

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  07 Sep 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όποιο μέλος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας επιθυμεί να θέσει κάποιο προβληματισμό ή κάποια πρόταση σχετικά με την ειδικότητα ή τις προτεραιότητες του νέου ΔΣ, ενόψει των εκλογών, μπορεί να το αποστείλει στο email edu@hts.org.gr  για να αναρτηθεί στο site της Εταιρείας, στην ενότητα των εκλογών (http://hts.org.gr/1040 ).

   
 • 31 Aug 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία προκηρύσσει ερευνητικές υποτροφίες. (Ο τελικός αριθμός τους θα εξαρτηθεί από τις χορηγίες).
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  31 Aug 2023
  Ως ειδικευόμενος, εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, η οποία θα διεξαχθεί (μέσω ΖΕΥΣ – ηλεκτρονικά): Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 από τις 10.00 το πρωί έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στις 18.00 το απόγευμα, θα χρειαστείτε μία Βεβαίωση από τον Διευθυντή της κλινικής σας, ότι έχετε περατώσει το 2ο έτος της ειδικότητας και ότι βρίσκεστε στο 3ο έτος,  την οποία θα μας στείλετε στο email: htsinfo@hts.org.gr, το αργότερο έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.
   
819 Αντικείμενα. Σελίδα 29/137
 
 • 19 Mar 2024

  Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 και ώρα 6μμ, θα πραγματοποιηθεί το 4ο μάθημα με θέμα «ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ», που διοργανώνει η Πνευμονολογική Κλινική  ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης Ενηλίκων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.

   
 • 19 Mar 2024

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σε συνεργασία με το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», την Πνευμονολογική Κλινική ΑΠΘ και την Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυματίωσης, διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 17.30 – 21.30 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα  Μ. Αναγνωστάκης.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  19 Mar 2024

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθεί το δεύτερο μάθημα της ενότητας "Η Πνευμονολογία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών" του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  12 Mar 2024

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Πνευμονολογική Κλινική του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και την Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος (ΕΕΦΙΕ- παράρτημα Θεσσαλονίκης) διοργανώνει εκδήλωση, με θέμα: "Μάθε την Πνευμονολογία", την Τετάρτη  20 Μαρτίου 2024 στο «Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.)» στην Θεσσαλονίκη.

   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  14 Mar 2024
  «Μάθε για την Υπνική Άπνοια. Συμβουλέψου τον Πνευμονολόγο σου για να σε παραπέμψει στο Ειδικό Ιατρείο Ύπνου». Αυτό είναι  φέτος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, το μήνυμα της Ομάδας Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ) για τη «Μελέτη διαταραχών αναπνοής στον ύπνο». Στόχος της ΕΠΕ είναι να τονίσει τη σημασία που έχει η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της αποφρακτικής υπνικής άπνοιας (ΑΥΑ) από τον ειδικό Ιατρό Ύπνου.
   
 • 13 Mar 2024

  Ο πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας συμμετείχε, εκπροσωπώντας την εταιρεία, στο συνέδριο του Economist για τον καρκίνο, με τίτλο «Greece’s determination to fight cancer: The achievements - The obstacles - The European reality», το οποίο διεξήχθη στο ξενοδοχείο Intercontinental.

   
813 Αντικείμενα. Σελίδα 8/136
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne