Loading...
 

32o
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

7-10 Δεκεμβρίου 2023 - Athenaeum Intercontinental

32pnevmonologiko.gr

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΠΕ- Έτους 2023

Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων περιόδου Οκτωβρίου - Νοεμβρίου 2023

Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  13 Jul 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου έχει προκηρύξει αριθμό θέσεων Επισκεπτών Ακαδημαϊκών στις βαθμίδες Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή. 

   
 • 03 Jul 2023
  Σας ανακοινώνουμε το 1ο Impact Factor του περιοδικού Pneumon το 2023. 
  Συνεχίζεται η προσπάθεια του εκδοτικού οίκου European Publishing, καθώς και του Chief Editor, κ Κ. Κωστίκα, για την είσοδο στο Pub Med.
   
 • ERS
  03 Jul 2023

  Κατά τη διάρκεια του ATS 2023, o πρόεδρος της ΕΠΕ συναντήθηκε με την ηγεσία της ERS και συζήτησαν τις σχέσεις των δύο εταιρειών. Συμφωνήθηκε η συμμετοχή της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας στο IRC, η εκδήλωση της ΕΠΕ στο Village στη διάρκεια τoυ ERS 2023 καθώς και η επικέντρωση της ΕΠΕ στους ECM με σκοπό την πιο ενεργή παρουσία τους στην ERS.
  Η ανασκόπηση όλων των θεμάτων που συζητήθηκαν.

   
 • 29 Jun 2023

  Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2023", από τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.

   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  29 Jun 2023
  Τη διαμόρφωση σαφών και μετρήσιμων εθνικών στρατηγικών - για το μετασχηματισμό της μεταπανδημικής περίθαλψης του αναπνευστικού συστήματος και τη μείωση της θνησιμότητας από αναπνευστικά νοσήματα, κατά 1/3 σε όλο τον κόσμο έως το 2030, σύμφωνα με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών,- ζητά από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στις ευρωπαϊκές χώρες που είναι υπό την εποπτεία του Π.Ο.Υ., ο Διεθνής Συνασπισμός για τις αναπνευστικές παθήσεις (International Respiratory Coalition-IRC) με το μανιφέστο που δημοσίευσε στις 26 Ιουνίου 2023.
   
 • 29 Jun 2023
  ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ (ΠΕΚΠ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ TASK FORCE: Γ.ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΙ.ΓΚΙΟΖΟΣ
   
714 Αντικείμενα. Σελίδα 16/119
 
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  07 Sep 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όποιο μέλος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας επιθυμεί να θέσει κάποιο προβληματισμό ή κάποια πρόταση σχετικά με την ειδικότητα ή τις προτεραιότητες του νέου ΔΣ, ενόψει των εκλογών, μπορεί να το αποστείλει στο email edu@hts.org.gr  για να αναρτηθεί στο site της Εταιρείας, στην ενότητα των εκλογών (http://hts.org.gr/1040 ).

   
 • 31 Aug 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία προκηρύσσει ερευνητικές υποτροφίες. (Ο τελικός αριθμός τους θα εξαρτηθεί από τις χορηγίες).
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  31 Aug 2023
  Ως ειδικευόμενος, εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην ψηφοφορία για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, η οποία θα διεξαχθεί (μέσω ΖΕΥΣ – ηλεκτρονικά): Κυριακή 1η Οκτωβρίου 2023 από τις 10.00 το πρωί έως και τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στις 18.00 το απόγευμα, θα χρειαστείτε μία Βεβαίωση από τον Διευθυντή της κλινικής σας, ότι έχετε περατώσει το 2ο έτος της ειδικότητας και ότι βρίσκεστε στο 3ο έτος,  την οποία θα μας στείλετε στο email: htsinfo@hts.org.gr, το αργότερο έως την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023.
   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  30 Aug 2023

  Αγαπητοί συνάδελφοι,

  Ενόψει των φετινών εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, σας  παρακαλούμε όπως ανανεώσετε την συνδρομή σας προς την ΕΠΕ/ERS για το τρέχον έτος (2023).

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  29 Jun 2023

  Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι,

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία, με βάση το νέο καταστατικό που ψηφίστηκε το 2021, επικυρώθηκε νομικά και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΕ.

   
 • 31 Aug 2023

  Σας ενημερώνουμε ότι το Συνέδριο με τίτλο: «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη & Αντιμετώπιση του Καρκίνου του Πνεύμονα V» θα διεξαχθεί στις 15 – 17 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

   

   
708 Αντικείμενα. Σελίδα 11/118
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2023 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne