Loading...
 
 
"Μάθε για την Πνευμονολογία", Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 Ιωάννινα
31 Mar 2023

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε για την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της Σχολής την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 15.00 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Σχολής.

Εκ μέρους της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας χαιρετισμό απηύθυνε η Αναπληρώτρια καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ κα Νικολέττα Ροβίνα, που τόνισε την σημασία της ειδικότητας, καθώς και την πρωτοπορία της ΕΠΕ μέσω της πρωτοβουλίας αυτής να αναδείξει τον πολύπλευρο χαρακτήρα της και την πληθώρα επιλογών αν την επιλέξει κάποιος.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο καθηγητής κ Κωνσταντίνος Κωστίκας, ο οποίος τόνισε τον ισχυρό δεσμό των Πανεπιστημιακών Πνευμονολογικών Κλινικών με τους φοιτητές και το φάσμα των ευκαιριών που παρέχονται μέσα από την ειδικότητα.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η κα Αθηνά Γόγαλη, που ανέπτυξε τον τομέα της Νοσοκομειακής Πνευμονολογίας, οι ιδιώτες Ιατροί κκ. Νικόλαος Κουφός και Αθανάσιος Κωστούλας που ανέπτυξαν την επιλογή της δραστηριοποίησης στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο και Ιδιωτικό Ιατρείο αντίστοιχα, ο Επίκουρος Καθηγητής Αθανάσιος Κωνσταντινίδης, που ανέπτυξε την ενασχόληση με το Σύνδρομο Απνοιών Ύπνου (ΣΑΥ), η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Νικολέττα Ροβίνα που μίλησε για την εξειδίκευση στην Εντατική Θεραπεία, ο κ.Χρήστος Χρόνης για την Επεμβατική Πνευμονολογία, ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Κωστίκας, ο οποίος μίλησε για το ρόλο του Πνευμονολόγου μέσα από την πιθανή ενασχόλησή του με την φαρμακοβιομηχανία.

Ευχαριστούμε θερμά τους φοιτητές για την συμμετοχή τους και ειδικά την Πρόεδρο του ΕΕΦΙΕ Ιωαννίνων κα.Μαρία Πεπονή, τον Γραμματέα  κ. Αναστάση Παπαδόπουλο, καθώς και την κ. Βασιλική Πάντου (μέλος ΕΕΦΙΕ Ιωαννίνων)  για την πολύτιμη υποστήριξη και τη σημαντική τους βοήθεια.

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne