Loading...
 
 
Προκήρυξη μίας (1) Υποτροφίας Κλινικού Έργου 2021
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
21 Jul 2021

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της υποστήριξης της εκπαίδευσης των νέων πνευμονολόγων, αποφάσισε να προκηρύξει μία κλινική υποτροφία για έναν ειδικευμένο πνευμονολόγο στο γνωστικό αντικείμενο της  φυματίωσης, για (1) ένα έτος.

Οι υποτροφίες δίνονται σε συνεργασία με κλινικές αποδεδειγμένης αξίας και μακροχρόνιας ενασχόλησης με το αντικείμενο σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο.
Συγκεκριμένα θα δοθεί:

- Μία υποτροφία για άσκηση στη Φυματίωση σε Αντιφυματικό Τμήμα ή εξειδικευμένο Ιατρείο σε όλη την Ελλάδα

Το συνολικό πόσο της υποτροφίας θα είναι 12.000€, ποσό το οποίο θα αποδίδεται ανά τρίμηνο.

Τυχόν ασφαλιστικές εισφορές ή έξοδα ΕΛΚΕ κατά τη διάρκεια της υποτροφίας θα καλύπτονται από την ΕΠΕ.

Ανά τρίμηνο (σε χρονική συνάφεια με τις πληρωμές) θα κατατίθεται αξιολόγηση προόδου τόσο από την κλινική όσο και από τον υπότροφο.

Σε περίπτωση σοβαρής παράβασης των κανόνων από τον υπότροφο ή την κλινική, η υποτροφία θα διακόπτεται.

Η επιλογή του υποτρόφου θα γίνει από το ΔΣ της ΕΠΕ  κατόπιν συνέντευξης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν σύντομο βιογραφικό πριν την καθορισμένη ημερομηνία της συνέντευξης.

Η καταληκτική ημερομηνία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2021. Η ημερομηνία των συνεντεύξεων θα γίνει γνωστή σε δεύτερο χρόνο. Η ανάληψη καθηκόντων θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός έξι (6) μηνών από την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων.

Η ΕΠΕ θεωρεί ότι η συνεχιζόμενη εκπαίδευση των νέων πνευμονολόγων θωρακίζει και εξασφαλίζει το μέλλον της ειδικότητας και αποτελεί την αποδοτικότερη επένδυση της .


Δηλώσεις συμμετοχής και υποβολή βιογραφικού στο e-mail: 
htsinfo@otenet.gr

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε και στο γραφείο της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας στο τηλέφωνο: 210-7487723 (καθημερινά 10:00-14:00)

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne