Loading...
 
 
Συνάντηση με ΕΟΠΥΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
12 Jul 2021
Την Πέμπτη 08 Ιουλίου 2021 στον ΕΟΠΥΥ πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση του Αναπληρωτή Διοικητή ΕΟΠΥΥ κου Καλομοίρη Θεόδωρου και του Προϊστάμενου Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού κου Θεοφάνη Ρηγάτου με μέλη ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας και της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

Από την Ε.ΠΝ.ΕΛ παρευρέθηκαν η Πρόεδρος, κα Σταματούλα Τσικρικά, ο Αντιπρόεδρος κος Αναστάσιος Τσάτσος, το μέλος ΔΣ κος Μάνος Ζαχαριάδης και από την ΕΠΕ το μέλος ΔΣ κα Παρασκευή Κατσαούνου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στον αριθμό και στην ένταξη επιπρόσθετων συνταγογραφούμενων εξετάσεων, ένταξη εξετάσεων που αφορούν στην πρόληψη, στην ανακοστολόγηση των ιατρικών πράξεων, στις νέες συμβάσεις ΕΟΠΥΥ, στα φάρμακα υψηλού κόστους, στους ελεγκτικούς μηχανισμούς ΕΟΠΥΥ, καθώς και στα επίκαιρα ζητήματα κατά τη διάρκεια της πανδημίας τα οποία άπτονται της ειδικότητας.  

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν νέες διαβουλεύσεις και συναντήσεις εκπροσώπων Ε.ΠΝ.ΕΛ και ΕΠΕ με τους θεσμικούς φορείς του ΕΟΠΥΥ. 

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne