Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Με χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 & ώρα 10.00π.μ. στην ημερίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2023", η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις Ομάδες Εργασίας της ΕΠΕ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, αίθουσα Πέλλα-Μυκήνες, με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.
Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας με θέμα "Εκπαιδευτικές προσεγγίσεις στην Πνευμονολογία: Η περιφέρεια στο επίκεντρο" στο ξενοδοχείο Παλίρροια στην
Χαλκίδα. Την ημερίδα παρακολούθησαν 20 ιατροί στη πλειοψηφία τους
Πνευμονολόγοι-Φυματιολόγοι.
Σας ενημερώνουμε ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 11:00 π.μ. θα διεξαχθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΠΕ , κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί , βάση καταστατικού, ο απολογισμός της προηγούμενης τριετίας από τον Πρόεδρο (κ. Σ. Λουκίδη) και τον Ταμία (κ. Χ. Μόσχο) του απερχόμενου ΔΣ.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία υλοποιεί την ενημερωτική εκστρατεία «Η ζωή με την άγνωστη – γνωστή νόσο», μια καμπάνια για την Ιδιοπαθή Πνευμονική Ίνωση (ΙΠΙ), που εξελίσσεται και φέτος τον Σεπτέμβριο, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ΙΠΙ.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, την Ιατρική Εταιρεία Μεσσηνίας και το Δήμο Καλαμάτας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εκπαιδευτικές Προσεγγίσεις στην Πνευμονολογία: Η Περιφέρεια στο επίκεντρο", την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Elite City Resort στην Καλαμάτα.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 θα διεξαχθεί το πέμπτο και τελευταίο μάθημα της ενότητας «Επεμβατική Πνευμονολογία» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ERS διοργανώνει διαδικτυακή εκπαίδευση με σκοπό την προετοιμασία για HERMES με παράλληλη στόχευση την ανασκόπηση της ειδικότητας με βάση το HERMES SYLLABUS.
Πληροφορίες & εγγραφές στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.ersnet.org/events/academy-of-adult-respiratory-medicine/
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ