Loading...
 
 
Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Νέων Συντονιστών Ομάδων Εργασίας
21 Dec 2020
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που διεξήχθη χθες 20 Δεκεμβρίου για την ανάδειξη των νέων συντονιστών των Ομάδων Εργασίας.
 
Οι νέοι Συντονιστές είναι οι εξής:

1. ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΆΣΘΜΑ

Φούκα Ευαγγελία

Σάμιτας Κωνσταντίνος

2. ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ

Ανδρίτσου Μάρθα

Μπαρμπαρέσσου Ζαφειρία

3. ΔΙΑΧΥΤΕΣ ΔΙΑΜΕΣΕΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΕΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΑ & ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΡΥΠΑΝΣΗ

Τζουβελέκης Αργύριος

Μαρκοπούλου Κατερίνα

4. ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σωτηρίου Αδαμαντία

Κονδύλη Ευμορφία

5. ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑ

Χρυσικός Σεραφείμ

Βίτσας Βλάσιος

6. ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΟΝΑ

Γκιόζος Ιωάννης

Χαρδαβέλλα Γεωργία

7. ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Λιαπίκου Αδαμαντία

Γεωργακοπούλου Βασιλική

8. ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ

Βαγιάκης Εμμανουήλ

Λάμπρου Καλλιρόη

9. ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΥΠΕΖΩΚΟΤΑ

Σκούρας Βασίλειος

Χατζηβασίλογλου Φωτεινή

10. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

Βιττωράκης Στυλιανός                  

Απολλωνάτος Γεράσιμος

11. ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ

Μανίκα Κατερίνα

Λουκέρη Αγγελική

12. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ & ΠΑΘΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ – ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μητρούσκα Ιωάννα

Μπούτου Αφροδίτη

13. ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ

Χειλάς Γεώργιος

Παπαϊωάννου Ανδριάνα

 * Η ψηφιακή ψηφοφορία διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της Ελληνικής Εταρείας Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών, electobox secure online voting. Για περισσότερες πληροφορίες για το electobox, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας https://electobox.com

 Η electobox secure online voting έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που ψηφίζουμε, προσφέροντας αξιόπιστα, ασφαλή και εύκολα στην χρήση συστήματα ηλεκτρονικών εκλογών και δημοψηφισμάτων. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της εταιρείας η ψηφοφορία μέσω διαδικτύου έχει γίνει απόλυτα ασφαλής και προσβάσιμη σε όλους. Αυτό γιατί η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της electobox κατάφερε να συνδυάσει τους ισχυρότερους αλγόριθμους κρυπτογράφησης σε μία εύκολη και φιλική στην χρήση εφαρμογή.

Με αυτό τον τρόπο, κάθε ψηφοφόρος μπορεί πλέον να συμμετέχει σε οποιαδήποτε ψηφοφορία από όπου και αν βρίσκεται, χρησιμοποιώντας είτε το κινητό του είτε τον υπολογιστή ή το tablet του. Η πρωτοποριακή κρυπτογραφία που χρησιμοποιεί η εφαρμογή διασφαλίζει πως κανένας - ούτε το ίδιο το electobox - δεν είναι σε θέσει να διαβάσει ή να αλλάξει την ψήφο κάποιου ψηφοφόρου. Μάλιστα, η τεχνολογία του electobox δίνει την δυνατότητα σε κάθε ψηφοφόρο να επαληθεύσει και να επιβεβαιώσει ο ίδιος πως η εκλογική διαδικασία ήταν αδιάβλητη και πως η ψήφος του υποβλήθηκε και καταμετρήθηκε επιτυχώς.

 Ήδη οι μεγαλύτεροι οργανισμοί και φορείς της χώρας μας εμπιστεύονται την τεχνολογία της electobox για να διεξάγουν με ασφάλεια τις εκλογές τους ηλεκτρονικά. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αθηνών και Πειραιά, η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδος, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, σωματεία εργαζομένων όπως το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και το Σωματείο Εργαζομένων Υγείας Αττικής, διάφοροι Δήμοι της χώρας κ.α..


 



© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne