Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε το 1ο Σεμινάριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στον Βόλο. Τρείς ημέρες με σημαντικές ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια, ανταλλαγή απόψεων και το βήμα στους γιατρούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 θα διεξαχθεί το πρώτο μάθημα της ενότητας «Επεμβατική Πνευμονολογία» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Η ΕΑΒΙΡ (European Association for Bronchoscopy and Interventional Pulmonology), σε συνεργασία με την ΗΤΑΙΡ και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργανώνει Σεμινάριο Επεμβατικής Βρογχοσκόπησης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 1-3 Ιουνίου 2023 στην Α' Πνευμονολογική Κλινική του ΕΚΠΑ στο ΝΝΘΑ "Η Σωτηρία" υπό την αιγίδα του Παν/μίου Αθηνών.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί το τέταρτο μάθημα της ενότητας «Λοιμώξεις Αναπνευστικού» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Ενόψει του 31ου Πανελληνίου Πνευμονολογικού Συνεδρίου η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) διοργάνωσε Συνέντευξη Τύπου στην οποία τονίστηκε ότι οι Έλληνες πνευμονολόγοι είναι δίπλα στον ασθενή και στόχος τους είναι η βελτίωση της δημόσιας υγείας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ