Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Συνήθη συμπτώματα όπως η ανεξήγητη
δύσπνοια δεν πρέπει να καθυστερούν
την έγκαιρη αναγνώριση της ΠΑΥ

Υποψιάσου, διερεύνησε, παρέπεμψε,
πριν να είναι αργά.

Μάθετε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΠΕ-2ος Κύκλος 2021- 2022

Το πρώτο μέρος του 2ου κύκλου μαθημάτων
του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΠΕ
θα διεξαχθεί από τον Σεπτέμβριο 2021
μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021

Δείτε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ERS
  24 Αύγ 2021

  There's still time to register for the European Respiratory Society's (ERS) International Congress 2021, which will take place virtually from 5–8 September.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  12 Αύγ 2021
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ) παρακολουθώντας την εξέλιξη των πυρκαγιών σε ολόκληρη τη χώρα και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών για τον έλεγχό τους αποφάσισε να στηρίξει το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος με χορηγία 3000 ευρώ για την ενίσχυση των ατομικών μέτρων προστασίας των μελών της.
   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  06 Αύγ 2021

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία παρακολουθώντας σε πραγματικό χρόνο την εξέλιξη των πυρκαγιών σε ολόκληρη τη χώρα και με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει τους κατοίκους και εργαζόμενους των περιοχών που βρίσκονται κοντά στα μέτωπα της φωτιάς, αλλά και όλους όσοι εκτίθενται στον καπνό και τα αιωρούμενα σωματίδια, αναφορικά με τις πιθανές συνέπειες και τους τρόπους προστασίας.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  02 Αύγ 2021

  Βραχολάκια σιλικόνης με το μήνυμα του εμβολιασμού στάλθηκαν από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σε Ιατρούς Πνευμονολόγους, νοσοκομειακούς αλλά & ιδιώτες, σε όλη την Ελλάδα.

  Συγκεκριμένα :

   
 • 30 Ιούλ 2021
  Σας ενημερώνουμε ότι η Γραμματεία της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας θα παραμείνει κλειστή από την Δευτέρα 2 Αυγούστου έως & την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021.
   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  21 Ιούλ 2021

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της υποστήριξης της εκπαίδευσης των νέων πνευμονολόγων, αποφάσισε να προκηρύξει μία κλινική υποτροφία για έναν ειδικευμένο πνευμονολόγο στο γνωστικό αντικείμενο της  φυματίωσης, για (1) ένα έτος.

   
259 Αντικείμενα. Σελίδα 8/44
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 
 • ERS
  14 Ιούλ 2021

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επιθυμεί να καλύψει τη θέση 50 Ιατρών Πνευμονολόγων/ μελών της ΕΠΕ (ειδικευμένων & ειδικευόμενων) για διαδικτυακή παρακολούθηση του ERS International Virtual  Congress 2021.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  13 Ιούλ 2021

  Οι αυξημένες ανάγκες και τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πνευμονολογικές Κλινικές του ΕΣΥ, ήταν το αντικείμενο συζήτησης, στο πλαίσιο της συνάντησης του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κου Βασίλη Κοντοζαμάνη με τον Πρόεδρο της ΕΠΕ, κ. Στέλιο Λουκίδη. Στη συνάντηση συμμετείχε και η πρόεδρος του ΚΕΣΥ κα Μίνα Γκάγκα.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  12 Ιούλ 2021
  Την Πέμπτη 08 Ιουλίου 2021 στον ΕΟΠΥΥ πραγματοποιήθηκε κοινή συνάντηση του Αναπληρωτή Διοικητή ΕΟΠΥΥ κου Καλομοίρη Θεόδωρου και του Προϊστάμενου Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού κου Θεοφάνη Ρηγάτου με μέλη ΔΣ της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας και της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
   
 • ERS
  09 Ιούλ 2021

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επιθυμεί να καλύψει τη θέση 50 Ιατρών Πνευμονολόγων/ μελών της ΕΠΕ (ειδικευμένων & ειδικευόμενων) για διαδικτυακή παρακολούθηση του ERS International Virtual  Congress 2021.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  06 Ιούλ 2021

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε διαγωνισμό προς εταιρείες διοργάνωσης συνεδρίων. Στόχος είναι η διοργάνωση και η τεχνική υποστήριξη του Webinar της Ομάδας Εργασίας «Εντατική Θεραπεία» με τίτλο: «Ο Ρόλος του Πνευμονολόγου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», το οποίο θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου 2021 με κατάθεση αίτησης στον ΕΟΦ.

   
 • ERS
  05 Ιούλ 2021

  H Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επιχορηγεί την εγγραφή  6 συναδέλφων στο ERS International Virtual Congress 2021 με την ευγενική χορηγία της Janssen (του ομίλου J&J)

  Οι εγγραφές προέρχονται:

   
253 Αντικείμενα. Σελίδα 9/43
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2021 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne