Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 11:00 π.μ. θα διεξαχθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΠΕ , κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί , βάση καταστατικού, ο απολογισμός της προηγούμενης τριετίας από τον Πρόεδρο (κ. Σ. Λουκίδη) και τον Ταμία (κ. Χ. Μόσχο) του απερχόμενου ΔΣ.
Με χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 & ώρα 10.00π.μ. στην ημερίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2023", η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις Ομάδες Εργασίας της ΕΠΕ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, αίθουσα Πέλλα-Μυκήνες, με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία υλοποιεί την ενημερωτική εκστρατεία «Η ζωή με την άγνωστη – γνωστή νόσο», μια καμπάνια για την Ιδιοπαθή Πνευμονική Ίνωση (ΙΠΙ), που εξελίσσεται και φέτος τον Σεπτέμβριο, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ΙΠΙ.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με χαρά σας παραθέτουμε το 3ο τεύχος του περιοδικού Pneumon.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, μέσω της Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου και σε συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς υγείας και φυσικά τους Έλληνες Πνευμονολόγους πραγματοποίησε δράση προληπτικού χαρακτήρα την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023 στα Δημοτικά Ιατρεία του Νέου Ψυχικού.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου έχει προκηρύξει αριθμό θέσεων Επισκεπτών Ακαδημαϊκών στις βαθμίδες Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ