Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 11:00 π.μ. θα διεξαχθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΕΠΕ , κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστεί , βάση καταστατικού, ο απολογισμός της προηγούμενης τριετίας από τον Πρόεδρο (κ. Σ. Λουκίδη) και τον Ταμία (κ. Χ. Μόσχο) του απερχόμενου ΔΣ.
Με χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 & ώρα 10.00π.μ. στην ημερίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2023", η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις Ομάδες Εργασίας της ΕΠΕ, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, αίθουσα Πέλλα-Μυκήνες, με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία υλοποιεί την ενημερωτική εκστρατεία «Η ζωή με την άγνωστη – γνωστή νόσο», μια καμπάνια για την Ιδιοπαθή Πνευμονική Ίνωση (ΙΠΙ), που εξελίσσεται και φέτος τον Σεπτέμβριο, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ΙΠΙ.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με χαρά σας παραθέτουμε το 3ο τεύχος του περιοδικού Pneumon.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι Εθνικές οδηγίες για τον προεγχειρητικό έλεγχο του αναπνευστικού που εκπονήθηκαν από ειδική ομάδα της ΕΠΕ με υπεύθυνο τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΕ Καθηγητή Νίκο Τζανάκη, δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό μας "PNEUMON" το οποίο προσφάτως έλαβε τον πρώτο του IF.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, μέσω της Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου πραγματοποίησε δράση προληπτικού χαρακτήρα στις 19-20 Ιουλίου στους ιατρικούς χώρους των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων & Ζεφυρίου, καθώς και στις 26 Ιουλίου στο ιατρείο του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου στην Σαλαμίνα.
Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ