Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι για τις εκλογές της ERS θέτουν υποψηφιότητα συνολικά 12 Έλληνες συνάδελφοί μας.
Αναλυτικά οι υποψηφιότητες και οι θέσεις είναι:
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΧΑΠ (15 Νοεμβρίου) θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σχεδιάζει ενημερωτικές αφίσες με στόχο την ανάρτηση τους στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με τη νόσο.
Όσοι Πνευμονολόγοι - Μέλη της ΕΠΕ είναι υποψήφιοι για τα Groups - Assemblies της ERS, παρακαλούμε να αποστείλουν τις υποψηφιότητές τους στην ΕΠΕ έως και το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023, με σκοπό να ενημερώσουμε τα μέλη μας για την υποστήριξή τους.
Από την Παρασκευή 20 έως την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 διεξήχθη στη Λίμνη Πλαστήρα, το 8ο Σεμινάριο Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης - Ημέρες Άσθματος 2023 "Νέοι Ορίζοντες στη διαχείριση του Άσθματος" της Ομάδας Εργασίας Βρογχικού Άσθματος της ΕΠΕ.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στο ERS Congress 2023 που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με τίτλο:
“Hellenic Thoracic Society: Current activities and future challenges”
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όποιο μέλος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας επιθυμεί να θέσει κάποιο προβληματισμό ή κάποια πρόταση σχετικά με την ειδικότητα ή τις προτεραιότητες του νέου ΔΣ, ενόψει των εκλογών, μπορεί να το αποστείλει στο email edu@hts.org.gr για να αναρτηθεί στο site της Εταιρείας, στην ενότητα των εκλογών (http://hts.org.gr/1040 ).
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ενόψει των φετινών εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, σας παρακαλούμε όπως ανανεώσετε την συνδρομή σας προς την ΕΠΕ/ERS για το τρέχον έτος (2023).
Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία, με βάση το νέο καταστατικό που ψηφίστηκε το 2021, επικυρώθηκε νομικά και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΕ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ