Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε για την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της Σχολής την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και ώρα 15.00 στο Αμφιθέατρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Σχολής.
Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:
Η ΕΠΕ με σκοπό την σύνδεση ιατρείων της ΠΦΥ με ειδικά ιατρεία Διάχυτων Διάμεσων Πνευμονοπαθειών (ΔΔΠ) σε όλη την επικράτεια παραθέτει κατάλογο των ειδικών αυτών ιατρείων καθώς και στοιχεία επικοινωνίας των υπευθύνων κάθε ιατρείου.
Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθούν δύο παράλληλες εκδηλώσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, από τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας με θέμα "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2023".
Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023 και (τοπική) ώρα 10 π.μ. θα πραγματοποιηθεί το ERS Satellites 2023. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω πλατφόρμας και οι παρουσιάσεις θα αφορούν τα εξής θέματα:
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης & την Πνευμονολογική Κλινική του Παν. Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε για την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, χθες Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 17.00 στο Αμφιθέατρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιατρικής Σχολής Ηρακλείου Κρήτης.
Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:
Το Δίκτυο Μητρώου Ασθενών με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και χρήση αναπνευστικών συσκευών στο σπίτι – ΙΝΕΒ|ΕΚΕΤΑ διοργανώνει το 2ο σεμινάριο για τη «Φροντίδα ασθενών με μακροχρόνιο Μηχανικό Αερισμό στο σπίτι», το οποίο απευθύνεται σε παιδίατρους, πνευμονολόγους και επαγγελματίες υγείας που ενδιαφέρονται ή φροντίζουν ασθενείς οι οποίοι χρησιμοποιούν αναπνευστικές συσκευές στο σπίτι για τη διατήρηση της αναπνευστικής ικανότητας και βελτίωση της λειτουργικότητας τους.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης & την Πνευμονολογική Κλινική του Παν. Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε για την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στις 17.00 στο Αμφιθέατρο Μεταπτυχιακών Σπουδών Ιατρικής Σχολής Ηρακλείου Κρήτης.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ