Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022 θα διεξαχθεί το δεύτερο μάθημα της ενότητας «Καρκίνος Πνεύμονα» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού σηματοδοτείται σε όλη την Ευρώπη κάθε χρόνο, την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου. Στοχεύει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία του εμβολιασμού για την υγεία και ευημερία του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου πληθυσμού.
Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθούν δύο παράλληλες εκδηλώσεις σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, από τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας με θέμα "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2022".
Μετά από διαβούλευση της ΕΠΕ με τον ΕΟΠΥΥ παραθέτουμε τα κριτήρια χορήγησης του υγρού οξυγόνου. Η ΕΠΕ θα συνεχίσει, στην συνεργασία της με τον ΕΟΠΥΥ, να πράττει με επιστημονικά κριτήρια και με σκοπό την ορθολογιστική αντιμετώπιση των ζητημάτων.
Διαβάστε το σχετικό κείμενο ΕΔΩ
Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ