Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
H Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ), με αφορμή τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Πνευμονίας (12.11), υλοποιεί το διάστημα 11-12 Νοεμβρίου ενημερωτική δράση για το κοινό στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα», με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Πνευμονίας 2022 διοργανώνει διήμερη ενημερωτική δράση στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα».
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 15.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει τους κατοίκους και εργαζόμενους των περιοχών που βρίσκονται κοντά στα μέτωπα των πυρκαγιών αλλά και όλους όσοι εκτίθενται στον καπνό και τα αιωρούμενα σωματίδια, αναφορικά με τις πιθανές συνέπειες και τους τρόπους προστασίας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επιχορηγεί 3 θέσεις Ελλήνων Πνευμονολόγων/μελών ΕΠΕ-ERS (early carreer members ERS - κάτω των 40 ετών) για συμμετοχή στο επόμενο ERS EBUS Training Programme Part One, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις εγκαταστάσεις της Α' Πνευμονολογικής Κλινικής του ΕΚΠΑ στο ΝΝΘΑ "Σωτηρία", στις 19-20 Οκτωβρίου 2023.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, μέσω της Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου και σε συνεργασία με τη τοπική αυτοδιοίκηση, τους τοπικούς φορείς υγείας και φυσικά τους Έλληνες Πνευμονολόγους πραγματοποίησε δράσεις προληπτικού χαρακτήρα στις 11 Ιουλίου στο ΚΥ Σκύδρας, Ν. Πέλλας & στις 13 Ιουλίου 2023 στο Κ.Υ. Ν. Μαδύτου του δήμου Βόλβης.
Την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 πραγματοποιήθηκε «Σεμινάριο επιλογής ειδικότητας» - «Career Forum» στο Εργαστήριο Ανατομίας της Ιατρικής Σχολής, το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο Εκπαίδευσης της Ιατρικής Σχολής Αθηνών σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Αγγειοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν» και το Εργαστήριο Ανατομίας.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ