Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
H Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ), με αφορμή τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Πνευμονίας (12.11), υλοποιεί το διάστημα 11-12 Νοεμβρίου ενημερωτική δράση για το κοινό στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα», με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Πνευμονίας 2022 διοργανώνει διήμερη ενημερωτική δράση στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα».
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 15.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι Εθνικές οδηγίες για τον προεγχειρητικό έλεγχο του αναπνευστικού που εκπονήθηκαν από ειδική ομάδα της ΕΠΕ με υπεύθυνο τον Αντιπρόεδρο της ΕΠΕ Καθηγητή Νίκο Τζανάκη, δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό μας "PNEUMON" το οποίο προσφάτως έλαβε τον πρώτο του IF.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, μέσω της Μονάδας Προληπτικού Ελέγχου πραγματοποίησε δράση προληπτικού χαρακτήρα στις 19-20 Ιουλίου στους ιατρικούς χώρους των ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων & Ζεφυρίου, καθώς και στις 26 Ιουλίου στο ιατρείο του ΚΑΠΗ Αγίου Νικολάου στην Σαλαμίνα.
Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,
Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 και ασχολήθηκε με 22 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας & το Πνευμονολογικό Τμήμα ΓΝ Χαλκίδας, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εκπαιδευτικές Προσεγγίσεις στην Πνευμονολογία: Η Περιφέρεια στο επίκεντρο", την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Παλίρροια στη Χαλκίδα.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ