Loading...
 

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Εκλογική Διαδικασία Ανάδειξης νέου ΔΣ της ΕΠΕ 2023

Αγαπητοί/-ές συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως ήδη σας έχει γνωστοποιηθεί,
η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας
θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με ηλεκτρονική ψηφοφορία, με βάση το νέο καταστατικό που ψηφίστηκε το 2021,
επικυρώθηκε νομικά και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΕ.

Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  16 Mar 2023

  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, η Επιστημονική Ομάδα «Μελέτη Διαταραχών Αναπνοής στον  Ύπνο» της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, επισημαίνει:

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  16 Mar 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων & την Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 στις 15.00 στο Αμφιθέατρο Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

   
 • 15 Mar 2023

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου Ιατρού Πνευμονολόγου Γεωργίου Πατλάκα, που υπηρετούσε στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  14 Mar 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ημερομηνία υποβολής δηλώσεων σχετικά με τις θέσεις που επιχορηγεί η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία για το Σεμινάριο Επεμβατικής Βρογχοσκόπησης (1st Advanced Diagnostic and Therapeutic Bronchoscopy Course - 1-3 June 2023, Athens-Greece) άλλαξε και μπορείτε πλέον να αποστείλετε το βιογραφικό σας έως την Δευτέρα 10 Απριλίου 2023.

   
 • 14 Mar 2023

  Την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε το 1ο Σεμινάριο Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στον Βόλο. Τρείς ημέρες με σημαντικές ομιλίες, στρογγυλά τραπέζια, ανταλλαγή απόψεων και το βήμα στους γιατρούς της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

   
 • 08 Mar 2023
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυματίωσης διοργανώνουν ημερίδα το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 και ώρα 10.30 - 13.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο "Μύλος του Παππά" στην Λάρισα.
   
672 Αντικείμενα. Σελίδα 20/112
 
 • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  13 Jul 2023

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου έχει προκηρύξει αριθμό θέσεων Επισκεπτών Ακαδημαϊκών στις βαθμίδες Λέκτορα ή Επίκουρου Καθηγητή. 

   
 • 03 Jul 2023
  Σας ανακοινώνουμε το 1ο Impact Factor του περιοδικού Pneumon το 2023. 
  Συνεχίζεται η προσπάθεια του εκδοτικού οίκου European Publishing, καθώς και του Chief Editor, κ Κ. Κωστίκα, για την είσοδο στο Pub Med.
   
 • ERS
  03 Jul 2023

  Κατά τη διάρκεια του ATS 2023, o πρόεδρος της ΕΠΕ συναντήθηκε με την ηγεσία της ERS και συζήτησαν τις σχέσεις των δύο εταιρειών. Συμφωνήθηκε η συμμετοχή της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας στο IRC, η εκδήλωση της ΕΠΕ στο Village στη διάρκεια τoυ ERS 2023 καθώς και η επικέντρωση της ΕΠΕ στους ECM με σκοπό την πιο ενεργή παρουσία τους στην ERS.
  Η ανασκόπηση όλων των θεμάτων που συζητήθηκαν.

   
 • 29 Jun 2023

  Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2023", από τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.

   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  29 Jun 2023
  Τη διαμόρφωση σαφών και μετρήσιμων εθνικών στρατηγικών - για το μετασχηματισμό της μεταπανδημικής περίθαλψης του αναπνευστικού συστήματος και τη μείωση της θνησιμότητας από αναπνευστικά νοσήματα, κατά 1/3 σε όλο τον κόσμο έως το 2030, σύμφωνα με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών,- ζητά από τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής στις ευρωπαϊκές χώρες που είναι υπό την εποπτεία του Π.Ο.Υ., ο Διεθνής Συνασπισμός για τις αναπνευστικές παθήσεις (International Respiratory Coalition-IRC) με το μανιφέστο που δημοσίευσε στις 26 Ιουνίου 2023.
   
 • 29 Jun 2023
  ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΑ (ΠΕΚΠ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ TASK FORCE: Γ.ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΙ.ΓΚΙΟΖΟΣ
   
666 Αντικείμενα. Σελίδα 8/111
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2023 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne