Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, καθηγητής ΕΚΠΑ κ Στέλιος Λουκίδης επιλέχθηκε από την ERS ως ο νέος διευθυντής των Επιστημονικών Προγραμμάτων και Συνεδρίων της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ERS Programmes Director) για τη τριετία 2023-2026.
Από τον Οκτώβριο του 2022 θα συμμετέχει στο Εκπαιδευτικό Συμβούλιο της ERS (Educational Council).
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 θα διεξαχθεί το δεύτερο μάθημα της ενότητας «Πνευμονική Αποκατάσταση» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία με την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε για την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 στις 16.00 στο Αμφιθέατρο "ΠΑΘΑΝ".
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της υποστήριξης της εκπαίδευσης των νέων πνευμονολόγων, αποφάσισε να προκηρύξει μία κλινική υποτροφία για έναν ειδικευμένο πνευμονολόγο στο γνωστικό αντικείμενο της κυστικής ίνωσης , για (1) ένα έτος.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της υποστήριξης της εκπαίδευσης των νέων πνευμονολόγων, αποφάσισε να προκηρύξει μία κλινική υποτροφία για έναν ειδικευμένο πνευμονολόγο στο γνωστικό αντικείμενο της φυματίωσης, για (1) ένα έτος.
H Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (ΕΠΕ), με αφορμή τον εορτασμό της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Πνευμονίας (12.11), υλοποιεί το διάστημα 11-12 Νοεμβρίου ενημερωτική δράση για το κοινό στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σταθμού ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα», με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas.
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Πνευμονίας 2022 διοργανώνει διήμερη ενημερωτική δράση στο σταθμό ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα».
Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: ”Μάθε την Πνευμονολογία” για τους φοιτητές της σχολής, την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 στις 15.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ