Loading...
 

Επικαιροποίηση οδηγιών
διαχείρισης κατ' οίκον ασθενούς
ύποπτου ή επιβεβαιωμένου με COVID-19

Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία επικαιροποιεί
τις 
Oδηγίες διαχείρισης περιστατικού λοίμωξης
από COVID-19 κατ’ οίκον. 

Δείτε περισσότερα

Μαθήματα Επείγουσας Πνευμονολογίας
ακαδημαϊκού έτους 2021

Ο κύκλος μαθημάτων
"
Η Πνευμονολογία στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών
αρχίζει το Σάββατο 15 Μαΐου και αποτελείται απο 4 ενότητες.

Δείτε περισσότερα

ERS Respiratory Channel

Αποκτήστε πρόσβαση στο online περιεχόμενο της ERS, 
που περιλαμβάνει ζωντανές μεταδόσεις και σεμινάρια,
webinars, συζητήσεις, podcasts και πολλά άλλα

Δείτε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 •  
 • ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ
  12 Φεβ 2021
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σας ενημερώνει ότι το νοσοκομείο της Κέρκυρας έχει γιατρό νευρολόγο που έχει επιληφθεί του ιατρικού θέματος της νοσηλεύτριας.
  Σχετικά με τα σημερινά τηλεφωνήματα συναδέλφων νευρολόγων προς την ΕΠΕ, η εταιρεία δηλώνει ότι δεν έχει καμία ευθύνη για τα γραφόμενα σχετικά με το περιστατικό και έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους γιατρούς του νοσοκομείου της Κέρκυρας.


   
 • ΕΣΥ
  12 Φεβ 2021

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία αισθάνεται βαθύτατη ικανοποίηση για την ενίσχυση των κλινικών του ΕΣΥ με Πνευμονολόγους.

  Θεωρεί δε υποχρέωσή της να τονίσει ότι με πρωτοβουλία του τέως προέδρου της εταιρείας Σπύρου Ζακυνθινού έγινε διαβούλευση του τότε ΔΣ με τους διευθυντές των πνευμονολογικών κλινικών ανά την επικράτεια. Ακολούθησε  συνάντηση του κ. Ζακυνθινού με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τον Μάιο του 2020, στην οποία προτάθηκε το στρατηγικό σχέδιο της ΕΠΕ για την ενίσχυση των πνευμονολογικών κλινικών, που είναι κατά κύριο μέρος αυτό που ανακοινώθηκε χτες στις προκηρύξεις.

  Για την παραπάνω συνάντηση και τον στρατηγικό σχεδιασμό υπάρχει το με ΑΠ.4834/4.5.2020 σχετικό έγγραφο της ΕΠΕ.

  Η ΕΠΕ θα συνεχίσει να ζητά την ενίσχυση του ΕΣΥ σε όλες τις βαθμίδες του με Πνευμονολόγους και να υποστηρίζει την ίδρυση Πνευμονολογικών κλινικών σε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, ιδίως στην Αττική και την Θεσσαλονίκη.

   

   
 • ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ
  10 Φεβ 2021
  Το ΔΣ της ΕΠΕ εκφράζει τη θλίψη του για τον απροσδόκητο χαμό του συναδέλφου Πνευμονολόγου Αποστόλη Μανιά. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Αντί στεφάνου το ΔΣ αποφάσισε να δωρίσει στη μνήμη του το ποσό των 300€ στα παιδικά χωριά SOS.
   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  10 Φεβ 2021

  Με το μήνυμα "Είναι στο χέρι σου να σώσεις τα πνευμόνια σου! Εμβολιάσου!" η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία ενεργοποιεί την ενημερωτική της καμπάνια για τον εμβολιασμό. 

  Ακούστε εδώ το Ραδιοφωνικό σπότ

  ακολουθεί το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  05 Ιαν 2021

  Η Ομάδα Διακοπής Καπνίσματος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας σας ενημερώνει σχετικά με τις νέες ημερομηνίες του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου για τους Επαγγελματίες της Υγείας στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης για την Oργάνωση Ιατρείων Διακοπής Καπνίσματος.

  Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 12 – 13 Φεβρουαρίου 2021 (live αναμετάδοση μέσω διαδικτύου) 

  ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ 
  Αναλυτικά το Πρόγραμμα ΕΔΩ

   
154 Αντικείμενα. Σελίδα 13/26
 
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  12 Μάι 2021

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή, τιμά το έργο των Νοσηλευτών που δίνουν καθημερινά ένα μεγάλο αγώνα σε όλες τις βαθμίδες υγείας. Η συνεργασία των Ελλήνων Πνευμονολόγων με τους Νοσηλευτές κατά την διάρκεια της πανδημίας βασιζόταν και θα βασίζεται στη σημαντική και διαρκή συνεισφορά και των δύο πλευρών στο σύστημα υγείας.

   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  10 Μάι 2021

  Αγαπητοί Συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε στις 23 Απριλίου 2021 και ασχολήθηκε  με 20 θέματα. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις  σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας.

   
 •  
 • WEBINAR ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  07 Μάι 2021

  H Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία οργανώνει την Τετάρτη 12 Μαϊου στις 7.30μ.μ. διαδικτυακό σεμινάριο, webinar με τίτλο "COVID-19 ένα χρόνο μετά - Καθημερινές προκλήσεις". Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω zoom.

   
 • WEBINAR
  06 Μάι 2021

  H Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία οργανώνει την Τετάρτη 12 Μαϊου στις 7.30μ.μ. διαδικτυακό σεμινάριο, webinar με τίτλο "COVID-19 ένα χρόνο μετά - Καθημερινές προκλήσεις" με τη συμμετοχή διακεκεριμένων καθηγητών που θα μιλήσουν για τις καθημερινές προκλήσεις αντιμετώπισης ένα χρόνο μετά την έναρξη της πανδημίας.

  Το σεμινάριο μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσω zoom

  Τελικό πρόγραμμα και λεπτομέρειες σύνδεσης θα έχετε σύντομα

   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  05 Μάι 2021
  5 Μαΐου. Παγκόσμια Ημέρα Άσθματος
   
  Ενημερώσου σωστά για το Άσθμα!
  Οι ασθενείς με άσθμα μπορούν να έχουν μια απόλυτα φυσιολογική ζωή.
  Το άσθμα μπορεί και πρέπει να ελέγχεται πλήρως
   
148 Αντικείμενα. Σελίδα 1/25
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2021 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne