Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.
Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ
ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "Τι ακούστηκε στο Συνέδριο της ERS 2023", από τις Ομάδες Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, με ταυτόχρονη διαδικτυακή αναμετάδοση.
Η Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας προσκαλεί στο Ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο "Ημέρες Πνευμονολογίας 2023", το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 12 έως 15 Οκτωβρίου στο Domotel Xenia, στο Βόλο.
Το Karolinska Institute, σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία διοργανώνουν στις 25-27 Οκτωβρίου 2023 το European Advanced Course on Clinical Tuberculosis, στην Αθήνα.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 θα διεξαχθεί το πέμπτο και τελευταίο μάθημα της ενότητας «Επεμβατική Πνευμονολογία» του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ERS διοργανώνει διαδικτυακή εκπαίδευση με σκοπό την προετοιμασία για HERMES με παράλληλη στόχευση την ανασκόπηση της ειδικότητας με βάση το HERMES SYLLABUS.
Πληροφορίες & εγγραφές στον σύνδεσμο που ακολουθεί: https://www.ersnet.org/events/academy-of-adult-respiratory-medicine/
Karolinska Institutet is organizing EACCTB 2023 together with HTS and the course will be held in Athens, Greece, the 25-27th of October.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ