Loading...
 

Μια κοινωνική πρωτοβουλία για τον καρκίνο του Πνεύμονα
από την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
που προάγει την έγκαιρη διάγνωση και τη διακοπή Καπνίσματος,
με την υποστήριξη της Johnson & Johnson.

Η «Ζωή με ΧΑΠ» μπορεί να γίνει πιο εύκολη
εάν βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.
Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας.
Επισκεφθείτε τον πρώτο ελληνικό ιστότοπο με οδηγίες
για κατ’ οίκον άσκηση ασθενών με ΧΑΠ.

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ΕΠΕ- Έτους 2024

Αναλυτικό Πρόγραμμα Μαθημάτων περιόδου 
(Ιανουαρίου-Ιουνίου 2024)Δείτε περισσότερα

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων 2022-2023 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ταυτότητα και αποστολή της
Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας

Σκοπός της Ε.Π.Ε. είναι η προαγωγή και προώθηση της γνώσης σε θέματα σχετικά με τη λειτουργία και τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και η εκπαίδευση των γιατρών στις νεότερες απόψεις και τεχνικές.

Δείτε αναλυτικά τους σκοπούς της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας. Σκοπός της ΕΠΕ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τελευταία Νέα & Ανακοινώσεις

 

 • 07 Jun 2024

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΖωήμεΧΑΠ, θα συμμετέχει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2024 το απόγευμα, στο Μαραθώνιο της Αθήνας, στη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

   
 • 05 Jun 2024

  Η  Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και η Μονάδα Προληπτικού Ελέγχου & Κοινωνικών δράσεων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στην Καρδίτσα με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος κ την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πραγματοποίησε δράση  προληπτικού χαρακτήρα και ενημέρωσης του κοινού για τις παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος.

   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  05 Jun 2024

  Στις 5 Ιουνίου 2024, φορείς σε όλο τον κόσμο θα τιμήσουν την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, μια ετήσια εκδήλωση αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση και την προώθηση δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος. Το φετινό μήνυμα «Η γενιά μας θα αποκαταστήσει τη Γη», επιδιώκει να ενισχύσει τις προσπάθειες για μία πιο συνειδητή γενιά σε σχέση με το περιβάλλον και την ανάγκη λήψης μέτρων για τον μετριασμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, τόσο στο περιβάλλον όσο και στην υγεία.

   
 • ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ
  03 Jun 2024

  Αγαπητοί συνάδελφοι/ Μέλη της ΕΠΕ,

  Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ συνεδρίασε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024. Αυτή ήταν η 8η συνεδρίαση του παρόντος ΔΣ. Σας κοινοποιούμε τα βασικά ζητήματα και τις σχετικές αποφάσεις που πάρθηκαν για τα θέματα αυτά, έχοντας ως βασικό σκοπό την  ενημέρωση των μελών μας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να προσθέσετε κάτι ή να μας ενημερώσετε για τις απόψεις σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του e-mail της Εταιρείας:

   
 • ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
  03 Jun 2024

  Μια κοινή ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31/05) και την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5/06) υλοποίησαν η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία και η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην πόλη της Καρδίτσας με το μήνυμα «Ενημερωνόμαστε & Αναλαμβάνουμε Δράση για την Υγεία μας και το Περιβάλλον!».

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  03 Jun 2024
  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία προκηρύσσει ερευνητικές υποτροφίες. (Ο τελικός αριθμός τους θα εξαρτηθεί από τις χορηγίες).

  Η προκήρυξη αφορά Έλληνες Πνευμονολόγους (ειδικευμένους ή ειδικευόμενους) μέλη της ΕΠΕ, που εργάζονται στην Ελλάδα.
   
834 Αντικείμενα. Σελίδα 2/139
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 
 • 21 Mar 2024
  Η Μονάδα Επεμβατικής Πνευμονολογίας της Α΄ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, η ΗΤΑΙΡ και η European Association for Bronchology and Interventional Pulmonology (EABIP) σε συνεργασία με την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία, διοργανώνουν το "1st Thoracic US, Pleural Procedures and Thoracoscopy Course", το οποίο θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 4-6 Ιουλίου 2024 στο Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».
   
   
 • 21 Mar 2024
  Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα world-bronchiectasis-conference.org/2024

  Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

   
 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  20 Mar 2024

   Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πλέον κάθε Ομάδα Εργασίας της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, στα πρότυπα της ERS, έχει έναν νέο πνευμονολόγο κάτω των 40 ετών ως μέλος του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας.

  Οι Early Career Members (ECM) επιλέχθηκαν με βάσει τις προτάσεις των Υπευθύνων των Ομάδων Εργασίας και είναι οι εξής:

   
 • 19 Mar 2024

  Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 και ώρα 6μμ, θα πραγματοποιηθεί το 4ο μάθημα με θέμα «ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ», που διοργανώνει η Πνευμονολογική Κλινική  ΑΠΘ σε συνεργασία με τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης Ενηλίκων του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου, τη Μονάδα Κυστικής Ίνωσης της Γ’ Παιδιατρικής Κλινικής ΑΠΘ και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία.

   
 • 19 Mar 2024

  Η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία σε συνεργασία με το Γ.Ν.Θ. «Γ. Παπανικολάου», την Πνευμονολογική Κλινική ΑΠΘ και την Εταιρεία Νοσημάτων Θώρακος Ελλάδος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυματίωσης, διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 17.30 – 21.30 στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα  Μ. Αναγνωστάκης.

   
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  19 Mar 2024

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 θα διεξαχθεί το δεύτερο μάθημα της ενότητας "Η Πνευμονολογία στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών" του Κύκλου Εκπαιδευτικών Μαθημάτων της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας.

   
828 Αντικείμενα. Σελίδα 10/138
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΥ

Websites ενημέρωσης του Κοινού

 

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne