Loading...
 
 
Προκήρυξη Ακαδημαϊκού Έτους 2023-2024 του ΠΜΣ «Διαταραχές Της Αναπνοής Στον Ύπνο - Εργαστηριακή Και Κλινική Ιατρική Του Ύπνου»
17 May 2023

Σας ανακοινώνουμε την έναρξη, τον Σεπτέμβριο του 2023 της νέας σειράς μαθημάτων του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διαταραχές της Αναπνοής στον Ύπνο-Εργαστηριακή και Κλινική Ιατρική του Ύπνου» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διάρκειας 4 εξαμήνων (24 μηνών).

Η θεωρητική εκπαίδευση των φοιτητών πραγματοποιείται στο αμφιθέατρο της Α΄ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» (Αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Γαρδίκας», 50 θέσεων, Κτήριο Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, 5ος όροφος). Τα μαθήματα μπορούν να μεταδίδονται και διαδικτυακά, υπάρχει ζωντανή σύνδεση των παρουσιάσεων στο αμφιθέατρο μέσω διαδικτύου (με την υποστήριξη του Τμήματος Υπολογιστών και Διαδικτύου του ΕΚΠΑ) για τους φοιτητές που δεν μπορούν να παρευρίσκονται αυτοπροσώπως, με δυνατότητα άμεσης υποβολής ερωτήσεων και απαντήσεων (e-learning).

Οι εργαστηριακές ασκήσεις πραγματοποιούνται στο Εργαστήριο – Κέντρο Διαταραχών Ύπνου της Α΄ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ στο Νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».

Κατόπιν της θεσμοθέτησης της εκπαίδευσης στην Ιατρική του Ύπνου του Πνευμονολόγου-Ειδικού ιατρού Ύπνου, καθώς και του Τεχνικού Εργαστηρίου Ύπνου, (ΦΕΚ 4453/Β/2018, ΦΕΚ 325/Β/07.02.2020), η παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών δίνει τις απαραίτητες γνώσεις για να ασχοληθεί κανείς αξιόπιστα με τη φροντίδα ασθενών με αναπνευστικές διαταραχές κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας από 15/05/2023 έως και 11/08/2023 

Προκήρυξη ΠΜΣ ΕΔΩ

Αίτηση ΠΜΣ ΕΔΩ

 

Πληροφορίες:

Μαρία Γεωργακοπούλου, Γραμματέας Π.Μ.Σ.
Δ/νση Επικοινωνίας: Νοσοκομείο «Ο Ευαγγελισμός», Υψηλάντου 45-47, Κολωνάκι, Αθήνα, Τ.Κ. 10675 Τηλ: 6948077654
Email: dbs-master@med.uoa.gr, marigeorg@uoa.gr, mari.georgakopoulou@gmail.com

Website: http://sleep.med.uoa.gr 

© 2024 Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία - All rights reserved
Developed by LogicOne